Helgi Sallo: „Kui „Õnnes“ mängimine oleks minu ainus sissetulek, siis ma muidugi tõstaksin häält.“

Aigi Viira, 26. september 2024

„Missioonitundest, sest telesarja „Õnne 13“ ei saa enam nimetada seriaaliks, see on rahvuslik pärand,“ vastab Anne-Mai osatäitja Garmen Tabor küsimusele, miks ta Ugala teatri juhtimise kõrvalt siiani seriaalis „Õnne 13“ mängimas käib. „Riigikorrad võivad ju muutuda, aga üks mis kindel, laupäeva õhtul kell pool üheksa on ekraanil „Õnne 13“.”

Tänavu veebruaris pühkis „Õnne 13“ tolmu jalgelt näitleja Allan Noormets, kel oli mängida advokaat Georg Sumbergi roll. Põhjuseks oli nigel tasu võttepäeva eest. Ka ei ole „Õnne 13“ vaatajad enam pikki aegu näinud Uuevariku peremeest Richard Kattaid, keda kehastas näitleja Hannes Kaljujärv. „Minu tegelane leidis ukrainlasest kallima ja elab nüüd Saksamaal,“ muheleb Kaljujärv, kel pole vähimatki plaani „Õnne 13“ võtteplatsile naasta.

„Ma ei kahetse, et olen ses seriaalis kaasa teinud,“ tõdeb Kaljujärv ja lisab, et ei kahetse ka seda, et ta enam rahvasarjas kaasa ei tee. Tema puhul tähendas võttele minek Tartust kohalesõitu ning neist reisidest mööda Eestimaad ta puudust ei tunne. Küsimusele, kas nii väikse raha eest, nagu „Õnne 13“ võttepäeva eest makstakse, ta enam edasi-tagasi ei sõida, kõlab napp vastus: „Ei sõida jah!“

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?