ÕL VIDEO | KERGITAVAD SALADUSELOORI! Ott-Sander Palm planeeritavast pulmapäevast: pidu peab kestma kolm päeva ja olema kõigile sõpradele

Merilin Lutsar, Video: Erki Pärnaku, 1. oktoober 2024

Pulmamess.

(Erki Pärnaku)

Tänavust pulmamessi juhtisid üle aasta kihlatud Getter Jaani ja Ott-Sander Palm. „Kui arvestada tänaseid kohalikke hindu, on soojal maal või Lõuna-Euroopas mitmeid võimalusi, mis on peaaegu sama väärtusega [nagu Eestis],“ sõnab Ott-Sander, viidates ka nende mõttele abielluda palmide all, nagu viimasel ajal populaarseks saanud.

„Minu meelest on abiellumine ilus viis kuidas tähistada oma pere ja sõpradega armastust, sest nemad on ka väga suur osa meist,” arvab Getter Jaani. Ott-Sander Palm lisab, et abiellumine on tähtis samm, kuid see peaks juhtuma õigel ajal ja ilma liigse survena. „See on asi, mis peab tulema omal ajal olenemata sellest, millal on kihlutud. Nagu öeldakse – aega on selle kiire asjaga,“ selgitas ta.

Kui rääkida nende unistuste pulmast, jäi Getter siiski saladuslikuks. „Küll te sellest kunagi kuulete!“ märkis ta naerdes. Ott-Sander nentis, et kuigi nad on erinevaid stsenaariume fantaseerinud, tuleb see ideaalne päev siis, kui aeg on õige. „Täpselt see ideaalne pulmapäev tuleb siis, kui tuleb. Siis näete,“ lisas ta.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?