„ELU LÜPSIS MIND!“ Ženja Fokin sattus pettuse ohvriks

Toimetas Merilin Lutsar, 4. oktoober 2024

Stilist ja seltskonnastaar Ženja Fokin sattus hiljuti keerulisse olukorda, kui plaanis oma emale üllatust – sünnipäevareisi Keeniasse. Kõik tundus sujuvat, kuni avastuseni, et broneeritud majutuskohta ei eksisteeri. „Hommikul vara, täiskasvanud inimesena, on tõesti piinlik tunnistada, et mind on lüpstud! Elu lüpsis mind,“ kirjeldas mees ootamatult ebamugavat olukorda Star FMi hommikuprogrammis.

Ženja Fokin planeeris emale unustamatu sünnipäeva Keenias ning leidis veebilehe Booking.com kaudu näiliselt ideaalse majutuse. „Broneeritud majutuskoht tundus usaldusväärne – seal oli üle 41 pildi ja 19 kommentaari Šveitsist ja Ameerikast. Kommentaarides mainiti isegi, kui lihtne oli hilisel kellaajal majutusse sisse saada, mis oli meile oluline, sest pidime saabuma kell 2 öösel,“ rääkis Fokin.

Kuid paar päeva enne reisi avastas ta tõe – majutust polnudki. „Ma arvan, et mu ema oleks mind elusalt ära söönud, kui oleksime kohale jõudnud ja avastanud, et oleme majutuseta,“ tunnistas mees. Kuigi Ženja uuris Bookingu kaudu majutust põhjalikult ja kõik tundus legitiimne, ei osanud ta aimata, et saadud arve ja suhtluse taga olid skeemitajad.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?