METSALÄHEDANE PULMAPIDU! „Naabrist parema“ võitjapaar Asko ja Merill abiellusid: pidu oli täpselt meie nägu ja tegu

Liisa Mugra, 4. oktoober 2024

„Abielu ja pulmapidu tõid meie suhtesse värskust kindlasti juurde. Suures plaanis palju ei muutu, aga suur sündmus ja tõotuste andmine toob teineteisele lähemale küll,“ räägivad 27. septembril abiellunud Asko ja Merill Külmsaar.

Oma abielu registreerisid Asko ja Merill Rakvere linnavalitsuses. See oli intiimne hetk ainult lähedaste seltsis, kohal tunnistajatena vaid mehe vanemad ja paari poeg Ruu. „See oli ilus, aga võrdlemisi rahulik päev. Jõudsime pisut enne õiget aega linnavalitsusse ja juba kell 11.16 ütlesime oma jah-sõnad ning vahetasime sõrmused. Tehtud ta oligi. Käisime veel pildistamas ja pärast õhtustamas,“ kirjeldavad nad. 

Kaks päeva hiljem toimus aga Pärispea külas uhke pulmapidu, kus kohal kõik pereliikmed ja sõbrad. Kokku täpselt sada inimest. „Otsustasime teha metsalähedase pulma. Viibisime kogu päeva värskes õhus. Tegime kõik üheskoos isegi pisikese matka sealses looduses. Eelneval päeval lubas muidugi täieliku vihmasadu, aga saatsime taevaisale sõnumi ja ilm oli siiski väga ilus ning tseremoonia möödus ilma sajuta. Õhtu lõpus tuli küll natuke vihma ja isegi rahet, aga sel hetkel saime rahvamajja varju joosta,“ räägivad nad. 

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?