NII NIGELAD PUNKTID? Sepo Seeman: „Oskar, sa tead, et ma armastan sind, aga praegu saad neli punkti!“

Aigi Viira, 15. oktoober 2024

Kui pühapäevases näosaates punktijagamiseks läks, tegi külaliskohtunik Sepo Seeman teo, mis esiotsa jahmatas. Ta andis oma näitlejast pojale Oskarile, kes kaunis hoogsalt Karl Madist parodeeris, kõige madalamad punktid. Miks?

„Oskar, sa tead, et ma armastan sind ja kõik te mu pojad teate, et armastan teid kõiki, aga ma selgitan selle pärast ära,“ lausus Sepo punktijagamise ajal. „Praegu saad neli punkti! Anna andeks!“ Kõikide poegade poole oli Sepol tol õhtul ka põhjust pöörduda, sest saate „Su nägu kõlab tuttavalt“ publiku hulgas elasid Oskarile kaasa vennad Aleksander ja Johannes. Ent seekord ei läinud Oskaril nii võimsalt kui esimeses saates, mille mees võitis. Punktiring paigutas ta viimasele kohale.

„See oli ainuvõimalik viis näidata, et elu ei koosne üksnes punktidest,“ põhjendab Sepo oma rangust. „Punktide kogumine ei ole nii ülioluline. Hoidku jumal selle eest, et Oskar oleks kõige halvem olnud - kaugelt mitte. Ma tean omast käest, kui raske on seal diivanil istuda, ükskõik, kui naljaga sa seda ei võta. Punkte jagada on sama raske. Ent see, kuidas ma punkte andsin, oli ka õiglane lahendus.“ Tõsi, olnuks ka raske ette kujutada, kuidas ausameelne Sepo oleks oma pojale kõrgeimad punktid andnud: „Tulistage mind, kui selline asi peaks juhtuma!“

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?