Evelin Samuel-Randvere näosaatest: Jüri oma saleda ja graatsilise füüsisega oli nii minu moodi!

Anna-Maria Veidemann-Makko, 15. oktoober 2024

Kuigi „Su nägu kõlab tuttavalt“ žürii aasis, et Jüri Pootsmann Evelin Samuelina on üsna näotu ja kole, siis Evelin Samuel-Randvere arvab teisiti. „Grimm oli väga hea ja kohati nägi ta ikka väga minu sarnane välja.“ Üllatuslikult nendib lauljanna, et on pala „Diamond of Night“ üliharva esitanud.

Evelin Samuel-Randvere esindas Priit Pajusaare kirjutatud palaga „Diamond of Night“ Eestit Iisraelis toimunud lauluvõistlusel 1999. aastal ja saavutas väga võimsa 6. koha. Nüüd pani selle eurohiti tarvis tehtud muusikavideos end Evelini rolli Jüri Pootsmann ning lauljatarile meeldis see väga. „Usun, et kuna jäljendajaks oli mees, oli algusest peale kõigil selge, et üks-ühele pole mehel võimalik naist kehastada ning sellevõrra oli etteastes vähem soorituspinget ja rohkem lusti. Minu meelest oli Jüri oma saleda ja graatsilise füüsise ning erakordselt hea grimmiga nii minu moodi,“ kiidab Evelin.

Samuel-Randvere ütleb, et on ise seda lugu pärast Eurovisioni-aastat ainult mõned üksikud korrad esitanud. „Sellel on nii eriline instrumentaalne põhi, et näiteks klaveri või kitarriga lauldes kõlab hoopis teisiti. Korra esitasime seda koos 12 tantsijaga „Eurolaulu“ vahenumbris, aga siis juba ilma Camille'ita, kuna ta soovis edaspidi ainult soolartistina esineda,“ põhjendab Evelin.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?