ÕL VIDEO JA GALERII | USKUMATU ELEGANTS! Näosaate võitja Jüri Pootsmann: „Oli väga mõnus, et ei pidanud proteese suhu ega parukaid pähe panema.“

Aigi Viira, Video: Erki Pärnaku, 22. oktoober 2024

Jüri Pootsmann ei hõljunud näosaates Kalju Terasmaana üksnes kardinate vahel, vaid tabas ka tämbrit nii, et võttis õhku ahmima.

(Erki Pärnaku)

„Seekord oli väga mõnus, et ei pidanud proteese suhu ega parukaid pähe panema,“ muigab laulja Jüri Pootsmann, kes võttis saate „Su nägu kõlab tuttavalt“ võidu Kalju Terasmaad kehastades. Ei mingit liigset grimmi ega tulesid ja vilesid, aga tulemus oli rabav.

Ehkki pealt paista tundus Kalju Terasmaa loo „Vihmapiisad“ imiteerimine lihtsa numbrina, ei tulnud see siiski kergelt kätte. „Proovid on proovid ja ma ei näe ettevalmistuses erinevust,“ tõdeb Jüri, kes kahes esimeses saates ilmus lavale nii Tiny Timi kui ka Evelin Samuelina. Mõlema puhul sai ta pähe peened parukad ja näkku raske grimmi. Seekordne etteaste tõi kaasa justkui päris ehtsa Jüri, kes napi jumestuse ja šiki ülikonna toel nii kohtunikud kui ka publiku jalust rabas.

„Õudusunenägusid seda numbrit ette valmistades ma ei näinud,“ tunnistab rahulolev Jüri. „Minu jaoks oli see helge lugu ja seda oli mõnus esitada. Selles oli nii võluv nüanss, nagu ka kohtunikud ütlesid. Loodan, et ka televaatajatel läks see pühapäev lõbusamaks.“

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?