MILLINE HIND! Pille Minev sai koolikokkutulekul üllatuse osaliseks: see lõi mind pahviks

Toimetas Anete Tolli, 22. oktoober 2024

„Tule mulle veel rääkima, et inimesed ei käi enam väljas, kõrtsid on tühjad ja ööklubil pole mõtet. Ilmselgelt pole mõtet, kui üks kokteil maksab 15 eurot,“ rääkis raadiohääl Pille Minev Star FM hommikuprogrammis oma koolikokkutulekul kogetust.

Pille Minev rääkis hommikuprogrammis, et käis nädalavahetusel Põhjala tehases koolikokkutulekul, kus veetis lõbusalt aega oma klassikaaslastega. „Pauk ja piraki! Sain seal aru, et ma pole tõesti väga ammu väljas käinud. Mul polnud aimugi, kui palju üks džinntoonik maksab,“ rääkis Pille, kes oli hinnast pahviks löödud. „Kui keegi oleks mind une pealt üles äratanud ja küsinud, oleksin vastanud, et kokteil maksab kuus eurot. Olen väljas käinud ka ajal, kui kokteil maksis üheksa eurot,“ rääkis Minev, kes palus kaassaatejuhtidel Andres Puusepal ja Jürgen Pärnsalul pakkuda, mis hinnaga kokteil siis oli. Jürgen pakkus, et 12–16 eurot.

„Tegelikult oli hind 15 eurot. Kaks eurot sellest oli panditagastus, mida ma pole kunagi elus tagastanud, aga see on minu mure,“ ütles Pille. „Tule mulle veel rääkima, et inimesed ei käi enam väljas, kõrtsid on tühjad ja ööklubil pole mõtet. Ilmselgelt pole mõtet, kui üks kokteil maksab 15 eurot.“

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?