ÕL VIDEO | Katrin Pärn: „Olen õudne pabistaja ja eelmised kaks saadet läksid närvi nahka.“

Aigi Viira, Video: Erki Pärnaku, 22. oktoober 2024

Näitleja Katrin Pärn astus näosaates üles Tanita Tikaramina.

(Erki Pärnaku)

„Ma proovin harjutada ikka mujal kui kodus,“ muigab näitleja Katrin Pärn, kes näosaates astus lavale Tanita Tikaramina. „Püüan neid säästa sellest.“ Nii ei pidanud Katrini kaasa ega pojad päevast päeva ja mitu korda järjest kuulama Tikarami suurimat hitti „Twist in My Sobriety“. Ent see lugu oli Katrinile omamoodi õnnepilet – kohtunik Märt Avandi sõnul aitas see Katrinil põdemise põhjatust soost uhkelt välja tulla.

Mis salata, Tikaramina lavale astunud Katrin mõjus märksa enesekindlamana kui esimeses näosaates Samantha Foxi ja teises Demis Roussost parodeerides. „Olen õudne pabistaja ja eelmised kaks saadet läksid närvi nahka,“ tunnistab näitleja muiates. „Mul lihtsalt viskas üle! Närv vedas alt – nagu suusatajad tavaliselt räägivad, et määre oli vale. Mul oli hääl ära, hakkasin kartma, kas ikka võtan välja need kõrged noodid. Ning kui läheb kehvasti, läheb ka tuju ära. Tikarami lugu on kindlasti minu hääleregistrile sobivam, aga minu meelest on tema hääles tohutult palju nüansse, mis on hästi rasked tabada. Mulle oli see ehk suuremgi väljakutse, sest endale nahalähedasemat asja on raskem teha.“

Kui Tanita Tikarami hitt ilmus, oli aasta 1988. Katrin polnud siis isegi mitte varateismeline. Päris laps oli veel. „Kuulsin seda lugu esmakordselt 1990. aastatel, vaatasin ilmselt kuskil MTVd,“ arutleb ta. „Aga ega ma oska seda täpselt ütelda.“ Oleks meelevaldne väita, et Katrin pärast Tikarami hiti „Twist in My Sobriety“ esimest kuulamist artisti kohe fännama asus ning tema postrigi oma seinale riputas. Kaugel sellest.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?