Õhtulehe päevahoroskoop: reede, 12. veebruar

Õhtuleht.ee, 12. veebruar 2016
Jäär
Kuu liigub Jääras ja teeb ühenduse Uraaniga. Seega võib päev olla üsna ettearvamatu ning juhtuda võib nii mõndagi. Ettevaatust nii liikluses kui ka kõrgustes viibides ning ka ümberkäimisel ohtliku tehnikaga.
 
Sõnn
Sina ise oled oma reaalsuse ja eluhetkede looja – ära seda tõde kunagi unusta! Unista ilusaid unistusi ja loo vaimusilmas helgeid visioone – nii lood enda ja teiste ellu positiivseid vibratsioone.
 
Kaksikud
Päev ei ole mitte kõige soodsam, kuna võib kaasa tuua viljatuid vaidlusi ja lahkarvamusi - seda eelkõige sinu ja sõprade vahel. Selle ebakõla korvab aga sinu terav mõistus.
 
Vähk
Ehk koged midagi uudset, vaimu turgutavat – see raputab sind rutiinist lahti. Ent negatiivsel juhul võib moodustuda umbsõlm, mille lahtiharutamine röövib palju aega ja kulutab ajurakke.
 
Lõvi
Eksootika ühes või teises vormis võib sulle pinget pakkuda. Parim päev kunstinäituse külastamiseks, väärtfilmi nautimiseks, samuti eksootilise reisi alustamiseks. Muljed – see on palsam hingele!
 
Neitsi
Otsid erutavaid vibratsioone, mille laineharjal saaksid ennastunustavalt surfata. Noored otsivad täna seiklusi, vanemad asuvad õhinal mõne põneva vandenõuteooria kallale.
 
Kaalud
Sind võidakse kritiseerida sellises valdkonnas, mis on sinu jaoks ootamatu. Või arvustab siis keegi mõnda sinu poolt tehtud valikut. Praegu ei tohiks sa oma kohustustesse kergemeelselt suhtuda.
 
Skorpion
Su mõtted pannakse nüüd proovile. Kui su ideedes ja plaanides on nõrku kohti, sõidetakse kriitikaga kohe sisse. Seega ole valmis oma ideid kaitsma ja arusaadavalt selgitama.
 
Ambur
Valitsev kosmogramm paneb sind liialdama kõigega, mis sulle meeldib ja pinget pakub. Võimalik, et elad üle oma võimete, raisates asjatult nii materiaalseid kui muid vahendeid.
 
Kaljukits
Praegu on sul raske alluda kellegi nõudmistele. Kui boss liiga palju vingub, siis ära allu provokatsioonidele. Samas soosib päev suurepäraselt selleks, et viia läbi mingi eksperiment – teha midagi täiesti uutmoodi.
 
Veevalaja
Kuu ja Uraani ühenduse tõttu soovid olla vaba ja teistest mitte sõltuda. Seetõttu üritad sa sellisesse olukorda mitte sattuda. Näiteks kui keegi sinult mingit teenet palub, siis leiad kiiresti põhjuse temaga mitte kohtuda.
 
Kalad
Materiaalsed, raha, omandi ja väärtustega seotud asjaolud on tugevas pinges. Siin on võimalik nii oluline läbimurre kui ka tagasilangus – protsessid on väga olulises faasis!
Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?