OTSINGUTEL LÕPP: Maine’i massitulistaja võttis endalt elu

Greete Kõrvits, 31. oktoober 2023

Politsei leidis 40aastase Robert Cardi (pildil), kes möödunud nädalal USAs Maine’i osariigis 18 inimest maha kõmmutas. Mees on surnud.

Card tulistas 38 000 elanikuga Lewistoni linnakeses inimeste pihta nii kohalikus keeglisaalis kui grillirestoranis. Hukkunud on valdavalt 40ndates-50ndates eluaastates, ent noorim ohver oli vaid 14aastane. Vanim oli 76aastane härra. Enamik tapetuid olid mehed, kaks olid naised.

14aastase Aaron Youngi kõrval hukkus ka tema isa Bill. Viimase vend Rob saatis talle tulistamise eel sõnumeid peagi toimuva rokkbändi Blink-182 kontserdi piletite asjus. Bill aga ei vastanud. Siis tulid uudised tulistamisest. Keeglit mängima läinud isa ja poeg enam koju ei tulnudki. Rob rääkis LA Timesile, kuidas lendas Maine’i ning lootis, et äkki on vend ja vennapoeg ikkagi elus. Või siis vähemalt Aaron, sest algul ütlesid võimud, et lapsed tulistamises surma ei saanud. Kui politseinikud pere ukse taha tulid, ei suutnud Billi naine nendega rääkima tulla, kurva uudise võttis vastu Rob. Mees on vihane, et perele nii kaua mingit infot ei antud ja neil lasti tühja loota.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?