VASTIK TUNNE! Laulja Marek Sadam langes Selveri kassas varguse ohvriks. „Röövitud rahakotis olid kõik dokumendid ja suurem summa raha!“

Anna-Maria Veidemann-Makko, 10. november 2023

Laulja Marek Sadam langes eile Kadaka Selveri kassajärjekorras röövi ohvriks. „See on vägagi isiklik valu. Keegi tuli ning röövis midagi väga erilist, dokumendid ja raha, mille saamiseks pean väga palju kirjutama. Turvalindilt on näha, kuidas võetakse. Võigas,” kirjutas artist oma sotsiaalmeedia lehel. Õhtulehele kommenteeris Sadam, et ta rahaline kaotus on tõepoolest suur.

Sadam oli Kadaka Selveri kassalindi juures, kui temalt rahakott ära tõmmati. See hetk jäädvustus ka turvalindile. Artist palus oma sotsiaalmeediakontol, et pealtnägijad aitaksid tal röövijat tuvastada ning avaldas lootust, et ehk on vargal mingi südametunnistus ja ta saab rahakoti tagasi.

Muusik mõistab, et see lootus on imeväike. „Jah, seal oli tõesti kõik eluks vajalikud dokumendid, ka just saadud armsad juhiload. Samuti olin pannud olulise päeva tarbeks rahakoti vahele suurema summa sularaha. Nii et tõesti valus löök,“ nendib Sadam. Lisaks oli ka rahakott ise Sadamale suure emotsionaalse väärtusega, selle oli talle kinkinud üks kallis ja oluline inimene.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?