VIDEO | Mart Helme käratas istungil kolleegidele: ma olen kuue lapse isa, mul on üheksa lapselast ja teietaolised ei irvita minu üle!

Merilyn Närep, 10. november 2023

„Ei ole irvitada midagi. Võtke oma vikerkaarelipp ja irvitage selle taustal!“ käratas Mart Helme kolmapäeva hilisõhtul riigikogu korralisel istungil Raimond Kaljulaidi ja Eduard Odinitsa peale. Kaljulaidi jaoks oli tegemist õhtu tipphetkega.

Kolmapäeval toimus riigikogus korraline istung, kus rääkides sotsiaalkomisjoni algatatud sotsiaalmaksuseaduse täiendamise ja tulumaksuseaduse muutmise seaduse eelnõust, ärritus Mart Helme kolleegide peale.

„Kui meil väärtustatakse kaaperdatud vikerkaarelippu rohkem kui lasterikast perekonda, siis on midagi selles ühiskonnas väga-väga valesti. Kokkuvõtvalt võib öelda niimoodi, et ma küll ei rääkinud praegu nii palju sellest konkreetsest eelnõust, sest selle konkreetse eelnõu puhul ütlesin ma kohe algul … (Saalist on kuulda naeru.) Te võite irvitada ju seal, kui te tahate. Mida te irvitate? Mida te irvitate?“ põrutab Helme 40 minutit enne keskööd.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?