Allan Roosileht 65! Armastatud raadiohääl juubelihommikul: ema tegi juba sünnipäevatordi valmis

Anete Tolli, 8. august 2024

7. augustil oma 65. sünnipäeva tähistaval Allan Roosilehel on suvel käed-jalad tööd täis – ta käib erinevatel üritustel ja tähtpäevadel plaate keerutamas. Pidude kõrvalt jääb mehel aega ka lastelaste Hugo ja Saara jaoks.

Allan ütleb rõõmsalt, et tema juubelihommik algas nii pidulikult, kui ühe üksi elava inimese hommik saab alata. Ta tõdeb, et pole veel sellele mõelnud, kas pidada juubelit suure peoga või pigem tagasihoidlikult. „Olen täna terve päev istunud telefonis ja võtnud vastu õnnitlusi. Neid on ikka väga palju. Tegelikult ei ole küsimus selles, palju õnnesoovijaid on, vaid selles, kui palju on sõpru. Teinekord pole ammu suhelnud ja näinud. See teeb südame soojaks, kui ammused sõbrad ikka helistavad,“ ütleb juubilar.

Allan tõdeb, et ta pole eriti suur sünnipäevade pidaja. Viimane suurem pidu oli siis, kui ta sai 40aastaseks. 50. sünnipäeva ei pidanud mees aga üldse. „Minuga on see häda, et korraldan teistele suuri pidusid ja sünnipäevi. Ega pillimees ei kutsu teisi pillimehi oma juubelile pilli mängima. Teine asi on see, kui sõbrad tulevad kokku ja igaühel on pill kaasas ja igaüks esineb. Minul DJ-na on raske olla hirmus peojanuline,“ räägib Roosileht. Tema tahaks pigem ringi reisida ja maailma näha. „Mulle meeldib vaadata, kuidas teised pidutsevad. Ise ma pidutseda ei viitsi,“ sõnab mees naerdes.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?