MÄNGUPÕRGU ÕUDUSED! Paul Neitsovi tiris raskustest välja kallim: see oli haiglaslik seisund, ma polnud mina ise

Liisa Mugra, 4. september 2024

„Arvasin, et olen täielik elupõletaja, elu ongi ainult rock`n`roll ja teisiti ma ei oskagi,“ mõtiskleb muusik Paul Neitsov, kes oli aastaid hasartmängusõltuvuse küüsis. Tänaseks on ta pööranud oma elus täiesti uue lehekülje. 

Paul Neitsov (30) tunnistab, et tema probleemid ja enesehävituslik tegevus hakkasid peale juba teismeeas. „Tekkis depressiivne seisund, millega koos ka ärevushäired ja paanikahood. Põhikooli lõpuaasta olin tervise pärast koduõppel,“ ütleb ta. „Kuna sellele ei saanud õigel hetkel pidurit pandud, läks asi järjest hullemaks,“ meenutab muusik.

Ema surm süvendas noormehe hingevaevu veelgi – lõpuks päädis kogu olukord raske hasartmängusõltuvusega. „Kõik, mis oli toimunud, viis mind musta auku,“ meenutab muusik. „Ja eriti lihtne on sinna sattuda, kui oled sõltuvustele kergesti alluv. Mina kahjuks olengi just selline inimene. Iga asjaga, mis vähegi tekitab hasarti, pean olema väga ettevaatlik. Kui sellesse hävitusprogrammi satud, on sealt väga keeruline välja saada. Kõik, mida sel hetkel teed, hävitab sind. Tol hetkel sa muidugi ei mõista seda,“ kõneleb Paul.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?