PÕHJAMAADE VILJAKAIM KUNINGAKODA! Rootsi printsess Sofia sünnitab neljanda lapse neljakümneselt

Triin Tael, 4. september 2024

Ükski teravsilm ei märganud, millist saladust varjas laupäeval Norra printsessi Märtha Louise'i pulmas prints Carl Philipi (45) kaunis abikaasa Sofia (39)! Eesti disaineri Lilli Jahilo fännina tuntud Rootsi printsess oli tema imelises kleidis sire nagu ikka – kuid kaks päeva hiljem teatas Rootsi kuningakoda rõõmusõnumit, et Sofia ja Carl Philip saavad uuel aastal perelisa.

Õukonna teatel peaks kuningapoja ja tema eksmodellist kaasa neljas laps ilmavalgust nägema veebruaris. Detsembris tähistab printsess Sofia 40. sünnipäeva. „Pere lapsed said uudise täna teada ja nad on väga rõõmsad,“ ütles Rootsi kuningakoja pressiesindaja Margareta Thorgren esmaspäeval ajalehele Aftonbladet. Kuningliku paari esiklaps prints Alexander on kaheksa-aastane, keskmine poeg prints Gabriel sai 31. augustil, mil tema vanemad Norras viibisid, seitsmeseks ning pesamuna prints Julian on kolmene.

Perelisa tulekusse on Thorgreni sõnul pühendatud teisedki kuningliku pere liikmed. Kuningakoja kinnitusel on printsess Sofia enesetunne hea – eks seda tõestas ka tema ja Carl Philipi äsjane reis Norrasse printsess Märtha Louise'i ja Los Angelese šamaani Durek Verretti pulma. Rootsi õukonna teatel ei too Sofia beebiootus tema sügisesse töögraafikusse muudatusi.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?