KÕIK MEHED RITTA! Silvia Ilves räägib avameelselt oma kümnest püsisuhtest ning paljastab, mis läks valesti

Anna-Maria Veidemann-Makko, 20. september 2024

Tšellist Silvia Ilves on täna, siin ja praegu ametlikult vaba ja vallaline. „Veel paar nädalat tagasi olin pooleldi vallaline, aga nüüd on ka Kristoga suhte osas joon all. Sõbrad oleme edasi, sest ta on nii tore mees,“ teatab Ilves. Täna räägib ta esimest korda avameelselt kõigist oma püsisuhetest.

Naljahambad on loonud veebilehe, kus loetakse päevi, mil Silvia Ilves (32) on vaba ja vallaline. Selle järgi on ta olnud vallaline juba 60 päeva… Tegelikult oli tal oma viimase kavaleri Kristo Puhmiga kokku-lahku suhe veel paar nädalat tagasigi.

Tšellist tunnistab, et mehi on tal tõesti olnud omajagu. Mitmed enda kallimatest leidis Silvia nooruspõlves Rate.ee suhtlusportaalist, mõne ka Tinderist. Ta on väga paljude meestega pikki kirjavahetusi pidanud ning hindab nende sobivust muuhulgas ka selle järgi, kui sõnaosavad ja head nad kirjasõnas on. „Mul on väga paljude kallimate armastuskirjad ja sõnumid alles. Olen neid üle lugenud, need kirjad taastavad mu mineviku läbielamised ja suured tunded,“ mõtiskleb Silvia.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?