Kreekas hukkus elukaaslase silme all 40aastane eestlane: „Nad olid alles sama päeva hommikul kohale jõudnud.“

Merilyn Närep, 20. september 2024

„Mees kukkus kaljupealselt kõrvaltänavalt üle rinnatise alla betoonkattega tänavale kella 18 ajal teisipäeval, 17. septembril,“ ütleb Kreekas Sámose saarel puhkemaja pidav Aldo Maksimov, kelle juures eestlased oma reisil ööbisid.

Aldo Maksimovi sõnul läks paar majutuskohast sööma. „Sel kõrvaltänaval, kaljuäärsel, on kitsas treppidega tänav, nagu neid Kreekas on palju ja kõikjal. Tee kulgeb kalju ääre peal, vasakul majad, paremal järsak. Hukkunud Rainerile sai saatuslikuks tasakaalu kaotus, misjärel ta kukkus kõige õnnetumal kombel 7–8 meetri kõrguselt ning suri peaaegu silmapilkselt. Rinnatis on seal umbes 40–50 cm kõrge. Miks ta tasakaalu kaotas, pole täpselt teada, aga umbes selle koha peal on kaks-kolm trepiastet,“ nendib ta.

Kui Maksimovile helistati ja ta kohale jõudis, sõitis kiirabi talle juba vastu. „Mina jõudsin kohale 18–19 minuti pärast, kiirabil läks umbes 15 minutit. Teha polnud neil siiski midagi. Hoolt tuli kanda hukkunu tüdruksõbra Kadri eest, kes kogu selle aja oli seal kõrval olnud.“

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?