TV3 VIDEO | Katrin Pärn oma isast Eino Baskinist: tavaliselt parodeeritakse tema tämbrit, aga selle hääle taga oli tegelikult tohutult karismaatiline ja seksapiilne mees

Toimetas Merle Luik, 20. september 2024

Eesti ühe legendaarseima parodisti Eino Baskini tütar astub sel sügisel ise parodistikingadesse ja lööb kaasa suursõus „Su nägu kõlab tuttavalt“. Katrin tunnistab, et otsus saates osaleda ei tulnud kergelt.

Avalikkusele on fakt, et Eino Baskin on Katrin Pärna isa juba ammu teada-tuntud, ent Katrin ise tutvus oma isaga alles teismeeas. Ta räägib saates „TV3 uudised“, et õppis isa tundma hästi pikka aega. „Kui ma ta lõpuks nii-öelda läbi hammustasin, siis sain ikkagi vist ka päris palju vastuseid igasuguste küsimustele, mis mul on enda kohta olnud. Ma arvan, et meil on ikka väga suur sarnasus väga mitmes küsimuses,“ räägib Pärn.

Samas – elus juhtub vahel täiesti ootamatuid ja seletamatuid olukordi. „Mul ema just hiljuti rääkis, et olin lapsena tulnud ta juurde, näidanud talle Baskini pilti ja öelnud, et ma tahaks, et see mees oleks minu isa,“ räägib Katrin. Kahjuks aga ei mäletanud tema ema Malle Pärn kogu lugu – nii polegi selgust, miks Katrin tookord sellise mõtteavaldusega lagedale tuli.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?