GALERII | KROONI- JA TIITLISADU! Universumi parima modelli valimine: teiste riikide esindajad palusid iseenda eemaldamist võistluselt, kuna kartsid endale eesti kaunitaride kõrval häbi teha

Anna-Maria Veidemann-Makko, 11. september 2024

Hispaania kuurortlinnakeses Llorett De Maris toimus 12. aastat järjest võistlus The Best Model Of Universe. Eesti tiimi 19 võistlejast jõudis esiviisikutesse lausa 11 naist, tehes nõnda võistlusel ajalugu. Laval olid ka ema ja tütar Tõnisted ning Maria Heleen Tõniste saavutas oma vanusegrupis üldvõidu.

Võistlust The Best Model Of Universe korraldab Itaaliast pärit Rosario Stagno, kes ise on Wild West kaubamärgi all riideid tootva firma omanik ja disainer, samuti ka Milano Fashion Weeki korraldusdirektor.

Sellelt võistluselt on oma modellikarjääri alustanud mitmed tänaseks juba maailmakuulsaks saanud modellid. Võistlus toimub erinevates vanusekategooriates nii lastele, teismelistele, neidudele, noormeestele kui ka naistele ja meestele, kel vanust üle 56. Samas on see ka suur rahvusvaheline moedisainerite festival, kus on hea võimalus tutvustada oma uusi kollektsioone, millest parimaid kutsutakse osalema ka Milano Fashion Weekile.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?