Kelly Sildaru naasis MK-sarja enesekindlalt. „Tunnen, et ei pea enam igal pool pea ees vette hüppama, vaid saan teha targemaid otsuseid.“

Lenel Karu, 11. september 2024

Lõppenud nädalal võistles freestyle-suusataja Kelly Sildaru vigastuspausi järel esmakordselt Uus-Meremaal MK-sarjas ning jäi rennisõidu finaalis seitsmendaks. Võistlusele läks ta ilma liigsete ootusteta ning finaalis ületas ennast, mistõttu jääb võistlusega. Ta on enda sõnul võtnud spordis uue lähenemise: vältid rumalaid riske ning jääda oma otsustele lõpuni kindlaks.

Viimati võistles Kelly Sildaru MK-sarjas kaks aastat tagasi ning võistluspausile jäi 2023. aasta jaanuaris Aspeni X-mängudel saadud parema põlve ristatisideme ja meniski vigastuse järel.

Uus-Meremaal Cardronas peetud MK-etapi kvalifikatsioonisõidul sai Sildaru esimeses sõidus kirja 80,75 ja teises 81,25 punkti. Finaalis kogus ta esimesel sõidul 75,25 punkti, teisel 79,75 ja kolmandal 82 punkti ning pani kvalifikatsioonis tehtud trikile alley-oop'i 180 täispöörde juurde ning sooritas mõlemale poole alley-oop'i 540.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?