Olümpial omapärast tantsu vihtunud ja viimaseks jäänud breikar kerkis maailma esinumbriks

Kaspar Koort, 11. september 2024

Austraalia breiktantsijast Rachael Gunnist, esinejanimega Raygunist, sai Pariisi olümpiamängude üks vastuolulisemaid sportlasi, kui ta vihtus tantsulahingute ajal õige kummalisi liigutusi ning jäi 16 tulemuse kirja saanud naise seas viimaseks. Ent maailma tantsuliidu (WDSF) värskes edetabelis troonib ta professionaalsete naisbreikarite edetabeli esireal!

36aastane Raygun, kes igapäevaleiba teenib ülikoolis õppejõuna, pälvis oma etteastete eest sotsiaalmeedias karmi verbaalset malakat ning ta on pidanud taluma ka päris jõhkrat virtuaalset kiusu. Ent nagu öeldakse: kes viimasena naerab, naerab paremini!

Nimelt teenis Raygun olmpiale eelnenud Okeaania meistrivõistluste eest 1000 reitingupunkti ning nüüd on need maailma edetabelisse lisatud. Ning nii asus Raygun WDSFi peetavat edetabelit professionaalide divisjonis ka juhtima, edestades neidki breikareid, kellele ta olümpial omavahelistes duellides selgelt kaotas. Selgelt on siinkohal kahtlemata sobilik omadussõna, sest Raygun ei teeninud oma esituste eest ainsatki punkti. Küll teenis ta oma liigutuste tõttu irvhammastelt hüüdnime „Känguru“.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?