FOTO | SÕPRUS VÕI MIDAGI ENAMAT? Silvia Ilves väisas glamuurset pidu juba tuttava hurmuri seltsis

Anna-Maria Veidemann-Makko, 24. september 2024

Hiljuti teatas staartšellist Silvia Ilves (32), et on lõplikult lahku läinud oma viimasest kaaslasest Kristo Puhmist, kellega ta lubas jääda sõpradeks. Reede õhtul saabus ta Tallinna kuumimale peole Kultuurikatlasse juba uue hurmuriga, kes osales ka Silvia suurel sünnipäevapeol augusti lõpus. Kellega on tegu?

Silvia Ilves, kes alles äsja pihtis Õhtulehele oma kümnest pikemast püsisuhtest ning hiljutisest lahkuminekust, pidutses TV3 peol nägusa härrasmehe seltsis. Tegemist on mehega, kes on varemgi Silviat seltskonnaüritustel saatnud. Muu hulgas käidi eelmisel aastal koos Triin Lellepi plaadiesitlusel ning seesama hurmur oli kohal ka Silvia 32. sünnipäeval, mis peeti kardirajal. Silvia rõhutas toona kommentaariks, et härra nimega Rait Karm (52) on vaid tema hea sõbraga ning esiti ei maksa nende koosviibimisest enamat välja lugeda.

Laupäeva ennelõunal jääb ta möödunud peoõhtule tagasi vaadates oma sõnadele truuks: „Me saame tõesti hästi läbi! Oleme varem koos kontserte andnud ja ta on üks vähestest sõpradest mul, kellega saan poiste kasvatamise teemal rääkida. Raidul on endal ka kolm tublit poega. Ta on väga tark, intelligentne ja super seltskondlik sõber mulle.“

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?