Norra kroonprintsessi poeg arreteeriti uuesti!

Toimetas Triin Tael, 19. september 2024

Norra kroonprintsi Haakoni kasupoeg Marius Borg Høiby vahistati reede õhtul, süüdistatuna lähenemiskeelu eiramises. Kroonprintsess Mette-Mariti vanemat poega, kes arreteeriti augusti algul Oslos vägivallasüüdistustega, süüdistatakse väidetavalt juba nelja ohvri väärkohtlemises.

4. augustil arreteeriti printsess Mette-Mariti vanem poeg, kelle isa Morten Borg on trellide taga istunud, 20. eluaastates naise kallal vägivallatsemise ja ohvri ähvardamise pärast. Väidetavalt oli tegu tema sõbratariga. Hilisemas avalduses seletas Marius, et oli olnud alkoholi ja kokaiini mõju all ning et ta on pikemat aega kannatanud vaimse tervise probleemide käes. Seepeale teatasid kaks Mariuse varasemat sõbratari Juliane Snekkestad ja Nora Haukland sotsiaalmeedias, et nendega oli Norra kroonprintsi kasupoeg samuti vaimselt ja füüsiliselt vägivallatsenud.

Reede õhtul pidas Norra politsei Marius Borg Høiby uuesti kinni, kirjutab portaal newsinenglish.no. Väidetavalt oli noormees ühe oma viimatise ohvriga ühendust võtnud varjatud telefoninumbrilt, ehkki talle oli määratud ohvri suhtes lähenemiskeeld. Laupäeval lasti Marius uuesti vabadusse. Politsei allika väitel süüdistatakse noormeest juba nelja inimese väärkohtlemises, lisandunud on lähenemiskeelu rikkumise süüdistus. Printsess Mette-Marit ütles hiljutisel kohtumisel meedia esindajatega, et ei kavatse vähemalt esialgu olukorda kommenteerida.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?