TELEDRAAMA! Mallukas maksis advokaadile kopsaka summa, et „Laser“ ei kajastaks tema lapsi loos, mis räägib Tomas Legranti väidetavatest kelmustest

Anna-Maria Veidemann-Makko, 19. september 2024

Juba pikemat aega on blogija Mallu Mariann Treimann oma sotsiaalmeedias viidanud „Laseri“ 17. septembril ilmuvale loole tema elukaaslasest Tomas Märten Legrantist, mille fookust saatetegijad tema hinnangul pärast filmimist ebaõiglaselt nihutasid. Nimelt oli Mallukas nõus koos lastega telesaate kaamera ees esinema, aga hiljem tuli välja, et telemagasin rõhutab Legranti loos hoopiski tema kriminaalset minevikku. Asi viis selleni, et Mallukas kaasas advokaadi, kelle kaudu saadeti „Laserile“ nõudekiri. Saate lõppversiooni pole aga asjaosalised veel näinud.

Rauno Kinkar Wideni advokaadibüroost on see, kes saatis Malluka palvel nõudekirja AS All Media Eesti ja „Laseri“ toimetuse poole. „Palusin saates mitte kasutada neid kaadreid, mis on üles võetud Mallu Mariann Treimanni kodus ja kajastavad Mallu Mariann Treimanni või tema alaealisi lapsi. Selgitasime sealjuures, et need isikud ei ole taolise kajastamisega nõus ei isikuandmete töötlemise üldmääruse, Eesti ajakirjanduseetika koodeksi ega mistahes muu asjakohase õigusakti kontekstis. Samuti, et mistahes nõusolekud (kui neid on antud) on käesolevaga tagasi võetud,“ selgitab Kinkar Õhtulehele.

Widen legal vandeadvokaat Rauno Kinkar

(Saulius Aliukonis)
Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?