TRUU NII NAISELE KUI KA BÄNDILE! Taavi Immato pikaaegsest kallimast: „Ta näeb mind heas ja halvas. Toetab ja aitab.“

Anete Tolli, 3. oktoober 2024

„Olen alati olnud suhtumisega, et meie oleme, mitte mina olen. Bändis on ka nii, et üks pole tähtsam kui teine. Teen rahulikult oma asja. Pole vajadust näidata, et vaadake, mina olen siin,“ räägib Taavi Immato (36), kes on olnud Shanoni ninamees juba 15 aastat. Nende aastate jooksul on ta omandanud kaks bakalaureusekraadi ja ühe magistrikraadi. Lisaks on kõik need aastad olnud tema kõrval armastav naine Pille-Riin, kes on Taavi sõnul tema suurim fänn.

Käes on sügis ja hullumeelne suvekontsertide aeg on seljataga. Suvekuudel tuli ette juhtumeid, kus Shanon andis ühe nädalavahetuse jooksul seitse kontserti. Külmemal ajal toimub rohkem esinemisi ööklubides. „Minu nädalate raskuskese on nädalavahetustel. Argipäeviti teen tavalisi toimetusi. Olen suhteliselt kinnine inimene ja ei kajasta kogu aeg, mida teen. See, kui mul nädala sees vaba on, ei tähenda, et veedaksin selle diivanil. Kõik päevad on sisustatud. Näiteks eile käisin karti sõitmas,“ räägib muusik.

Taavi liitus Shanoniga, kui oli 20aastane. Kaks albumit, hulgaliselt raadiohitte, muusikaauhindu ja rohkem kui tuhat kontserti – see on tema 15 aasta pagas selle bändi solistina. „Ühest küljest on olnud see pikk aeg, teisest küljest mõtlen, et kuhu see aeg kadus. Võtame näiteks pandeemia, mis algas aastal 2020. Tundub, et see oli alles hiljuti, aga tegelikult on sellest juba neli aastat möödas. Aga mõtlen siiani, et bändi tegemine on lahe.“

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?