Dodi al-Fayedi isa lõi printsess Dianale eriti rõvedal kombel külge

Toimetas Triin Tael, 3. oktoober 2024

Kümned naised süüdistavad Harrodsi lukskaubamaja endist omanikku Mohamed al-Fayedi seksuaalses ahistamises või lausa vägistamises. Printsess Diana viimase kallima Dodi al-Fayedi isa olevat koguni Diana endaga magada tahtnud, väidab kadunud printsessi ülemteener.

Egiptuse päritolu Briti ärimees suri mullu 30. augustil 94 aasta vanuses. Omaaegne Harrodsi kaubamaja ja Ritzi hotelli omanik lahkus siitilmast peaaegu päevapealt 26 aastat pärast traagilist autoõnnetust Pariisis, mis tappis tema vanima poja Dodi ja Walesi printsessi Diana, kel toona oli armusuhe. Viis endist Harrodsi naistöötajat süüdistab värskes BBC kõmudokis Mohamed al-Fayedi vägistamises.

BBC usutles dokfilmi ja podcast'i „Al-Fayed: Predator at Harrods“ raames enam kui 20 Harrodsi endist naistöötajat, kelle väitel oli al-Fayed neid seksuaalselt ahistanud ja rünnanud. Kaubamaja juhtkond olevat aidanud süüdistusi kinni mätsida. Vägistamised ja väärkohtlemised leidsid BBC andmeil aset lisaks Londonile Pariisis, St Tropez's ja Abu Dhabis. „Mohamed al-Fayed oli koletis, vähimagi moraalse kompassita seksuaalkiskja,“ ütles üks intervjueeritud naine, kes enda sõnul oli teismeline, kui al-Fayed ta oma luksuslikus kodus Londoni Mayfairi linnajaos vägistas.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?