Tippkoka isadepäev: kohupiimataskud ja omlett viineriga

Kersti Eero, 10. november 2018

Wagyu-liha, foie gras trühvlitega või austrid Champange Sabayoni kastmes? Umbes sellisest isadepäeva hommikusöögist võiks unistada Rudolf Visnapuu. Kokk, kelle poeg on äsja tunnistatud Eesti parimaks noorkokaks ning kelle roogi on oma Eestis käigul nautinud nii Inglismaa kuninganna Elisabeth II kui ka muusikud Lenny Kravitz ja Sting.

 „Isadepäeval ei tohi kunagi puududa kohupiimataskud. Nii kaua, kui mina mäletan, on need alati olemas olnud. Ka üks rammus omlett, näiteks viineritega, oleks hommikul ideaalne,“ kinnitab tänavu Eesti parima noorkoka tiitliga pärjatud Roland Visnapuu, et tegelikult armastab ka isa ise valmistada ülilihtsaid koduseid roogi. Ja taskud võivat isegi poest osta, aga need peavad olema tõesti imemaitsvad.  

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?