SÄUTSUTORM | PENSIONIL PALGAMÕRTSUKAS?! Olümpial hõbemedali noppinud 51aastane Türgi laskesportlane lööb sotsiaalmeedias laineid

Ohtuleht.ee, 2. august 2024

Olgugi, et kolmapäeval Pariisi olümpiamängudel võtsid õhupüstolist 10 meetri distantsilt laskmises kulla serblased, siis sotsiaalmeedias on tõelise tormi tekitanud hõbemedali võitnud Türgi paari võistleja, kes – igasuguse erivarustuseta ja üks käsi mugavalt taskus – nägi kommentaatorite sõnul välja, nagu ta oleks viimasel hetkel publikutribüünilt võistlustulle astunud.

Kui tavaliselt kannavad laskesportlased olümpial spetsiaalseid prille, mis vähendavad peegeldumist ja kuulmise kaitsmiseks suuri kõrvaklappe, siis 51aastane Türgi laskesportlane Yusuf Dikeç kandis tavalisi prille ja kasutas vaid kõrvatroppe. Võisteldi segapaarides, koos Dikeçiga võib hõbemedali üle rõõmustada Sevval Ilayda Tarhan. Ja muidugi Türgi rahvas, kelle jaoks oli see esimene olümpiamedal laskespordis!

„Türgi saatis võistlema 51aastase tüübi, kellel polnud spetsiaalseid prilliklaase, silmakatet ega kõrvakaitsmeid, ning ta võitis hõbemedali,“ imestas üks fänn.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?