PALJU ÕNNE! 40. sünnipäeva tähistav saatejuht Marek Lindmaa avaldab enda kohta üllatavaid fakte: olen töötanud nii treeneri kui ka jäätisemüüjana

Anna-Maria Veidemann-Makko, 2. august 2024

Täna 40. sünnipäeva tähistav TV3 saatejuht ja uudisteankur Marek Lindmaa on olnud ekraanil poole oma elust ehk 20 aastat. Tähtpäeva puhul palusime telenäol avaldada seitse üllatavat fakti, mida ta varem pole endast rääkinud. Ka selgub, mida tänane ümmargune sünnipäev talle tähendab.

Saatejuht Marek Lindmaa tähistab oma tänast sünnipäeva koos parimate sõpradega – kajaki ja aeruga. Plaan on veeta päev jõel, ja pärast korraldada väike piknik kaldal. „Kui keegi küsib, miks just kajaki ja aeruga, siis vastus on lihtne – kajakk ei küsi vanuse kohta ja aer ei kipu vaidlema,“ muheleb ta.

Kas number 40 aga kohutab ka? Või ehk on härra märganud enda juures mingeid keskeakriisi ilminguid? „Number 40? See on justkui Tallinna uus kiiruspiirang. Teoreetiliselt võiks sõita kiiremini, aga praktiliselt saad aru, et nüüd on õige aeg veidi pidurdada ja vaadata, kuidas võimalikult valutult teeremontidest mööda saada. Mis aga keskeakriisi puudutab, siis ainuke kriis, mida tunnen, on see, et pean otsustama, millise hullumeelse seikluse ma järgmiseks ette võtan. Äkki poliitika – never say never (ära iial ütle iial – toim),“ ei jää Marek vastust võlgu. Ta ütleb, et number on ainult passis ning energiat ja entusiasmi on tal nagu 20aastasel.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?