Hittfilmis „Ei iial enam“ abielupaari kehastanud näitlejad on päriselus raksus?

Toimetas Katharina Toomemets, 15. august 2024

Hiljuti jõudis kinodesse Colleen Hooveri menuraamatul „It Ends With Us“ („Ei iial enam“) põhinev samanimeline film, kus peaosi mängivad Blake Lively ja Justin Baldoni. Viimane on ka linateose režissöör. Filmis abielupaari kehastanud näitlejad ei saa päriselus aga väidetavalt absoluutselt läbi.

People kirjutab, et avanädalavahetusel teenis film 50 miljonit dollarit kassatulu. Linateos räägib traumeeriva lapsepõlve selja taha jätnud florist Lily Bloomist. Ta kohtub võluva neurokirurgi Ryle Kincaidiga, nad armuvad sügavalt, kuid Lily märkab Ryle’is külgi, mis meenutavad ta vanemate toksilist suhet.

Hollywood Reporter kirjutas mõned päevad tagasi, et filmimeeskond läks järelproduktsioonis pisut raksu ning filmist tehti kaks versiooni. Meeskonnal olnud loomingulised erimeelsused ning väljaanne People väitis, et järgmise filmi tahab lavastada hoopiski Blake Lively ise, kel on plaanis Baldoni kõrvale lükata ja raamatu autorilt Hooverilt õigused selleks endale kahmata. Siiski pole järjefilmi, mis põhineks raamatu teisel osal „It Starts With Us“, tegemisest veel juttu olnud.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?