Nick Carter nõuab teda vägistamises süüdistanud naiselt 2,5 miljonit dollarit

Toimetas Katharina Toomemets, 21. august 2024

Laulja Nick Carter (44) kaebas kohtusse naise nimega Melissa Schuman (39), kes on teda süüdistanud seksuaalses ahistamises. Carter lükkab kõik süüdistused tagasi ja nõuab naiselt 2,5 miljonit dollarit.

People vahendab, et Schuman kaebas Carteri peale mullu aprillis. Naine väitis, et Carter kutsus ta 2003. aastal oma Santa Monicas asuvasse korterisse, uimastas ta ning ründas teda seksuaalselt. Melissa oli siis 18aastane, Nick aga 22aastane.

Carter lükkab vastuhagis kõik süüdistused ümber ning ütleb, et Schuman avaldas juba 2017. aastal oma blogis valeväiteid, kui meest esimest korda süüdistas. Pärast seda andis naine veel mitu intervjuud, kus kinnitas, et kõik on tõde. Carteri hagis seisab ka, et naine on teda korduvalt laimanud ning nimetas meest mullu septembrist tänavu maini mitmel korral vägistajaks – oma sotsiaalmeediakontol, dokumentaalfilmis ja ka pressikonverentsidel. Mehe sõnul oli nende seksisuhe konsensuslik ning üheksakümnendatel tüdrukutebändis Dream laulnud Melissa tahab valesüüdistuste abil oma hääbunud karjäärile lihtsalt elu sisse puhuda.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?