ROOSIAIA TOP 15 | Ženja Fokin piduliste riietest: oluline on, et inimene kannaks rõivast, mitte rõivas inimest!

Katharina Toomemets, 21. august 2024

„Jah, täna on tegemist vastuvõtuga ja etiketti peaks justkui järgima, aga sorry, aasta on 2024 ja nööri mööda ei pea enam keegi käima. On olemas indiviidipõhisus ja vabadus. Ma arvan, et see peaks peegelduma ka meie riietuses,“ arutleb stilist ja moespetsialist Ženja Fokin roosiaia vastuvõtu külaliste rõivastust kommenteerides.

„Kui ilm on hea, siis täna ongi põhjust, aega ja asu ennast sõna otseses mõttes lille lüüa. Arvan, et Maarjamaa kõige eksootilisemad lilled saavad täna õide puhkeda! Rõivastus on üks osa etiketist ja kui on võimalus, siis kindlasti tulge ja särage, tähistame Eesti vabadust ja iseseisvust,“ kiidab Fokin.

Stilisti sõnul ei ole roosiaias vaja etiketiga üleliia ranget joont hoida, sest tegu on aia- ja vabaõhuüritusega. „Seal on painutusvõimalusi. Mulle on stilistina oluline, et rõivastus ei kannaks inimest, vaid inimene rõivastust – et ese, kombo, värvigamma või mustrite jada paneks silma särama.“ Fokin märgib, et paljud on seekord tulnud lillelistes kleitides. „Üldpilt on täitsa vinks-vonks ja eriti hea meel, et inimesed on raatsinud ja leidnud aega, et teha väike wash and go – pead on ilusti pestud ja karvad kammitud!“

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?