STAARIDE GLAMUURIKÖÖK | Tomas Märten Legrant: ma pole üle 15 aasta aluspesu kandnud, mistõttu pesen end vähemalt kolm korda päevas!

Merilin Lutsar, 3. september 2024

„Alustan hommikut külma dušiga, mis paneb vere käima ja aitab säilitada värsket olekut,“ jagab sotsiaalmeediatäht ja Malluka elukaaslane Tomas Märten Legrant oma rutiine. Kuigi Legranti igapäevaelus ei ole erilisi ilunippe, on tema jaoks hügieen siiski väga olulisel kohal.

Tomas on viimased kaks aastat alustanud hommikuid külma dušiga – ta hakkas seda tegema pärast seda, kui oli TikTokis näinud videoid jääkülma vee kasulikkusest tervisele. „Esimesed korrad lõid loomulikult hingamise kinni ja midagi meeldivat see ei olnud,“ tunnistab ta. Kuid ajapikku sai sellest harjumusest oluline osa tema hommikusest rutiinist, mis aitab tal päeva energiliselt alustada.

Mees rõhutab, et hügieen on tema jaoks esmatähtis. „Kuna ma pole üle 15 aasta aluspesu kandnud, siis pesen ennast 3-5 korda päevas,“ räägib ta ja möönab, et see on tal üks omamoodi naljakas harjumus. Legrant usub, et mehe ilu seisneb eelkõige hoolitsetud kätes ja korras küüntes. „Pestud hambad ja enesekindlus – need on võtmetähtsusega.“

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?