KÜPSEM JA JULGEM: võrdle printsess Märtha Louise'i kunagist pruutkleiti nüüdsega!

Toimetas Triin Tael, 3. september 2024

Norra printsess Märtha Louise abiellus laupäeval umbes 350 pulmalise silme all oma hingesugulase, Los Angelese staaršamaani Durek Verrettiga. 2002. aastal esimest korda altari ette astudes kandis printsess drastiliselt erinevat pruutkleiti.

„Tõotan sind armastada oma viimase hingetõmbeni,“ ütles 52aastane Märtha Louise oma väljavalitule Verrettile (49) tseremoonial, millega kulmineerusid kolm päeva kestnud pulmapidustused Norra maaliliste fjordide ja mägede keskel. Pulmi kajastanud seltskonnaajakirja Hello! teatel olid pulmatõotused ülimalt liigutavad. „Tõotan alati sinu elutarkust kuulata,“ ütles peig tundetulvast murduva häälega. „Tõotan sulle ja su tütardele alati ruumi anda ning ka neid kuulata. Tõotan sind armastada oma viimase hingetõmbeni.“

Esimest korda oli Norra printsess abiellunud 2002. aastal. Ka toona tekitas tema väljavalitu Norras ja kuuldavasti ka kuninglikus peres algselt vastuseisu: printsess oli südame kaotanud boheemlikule kirjanikule Ari Behnile, keda ei peetud talle sobivaks partiiks. Kuid Märtha Louise'i ja Ari naitumisele sillutas teed printsessi noorema venna, Norra troonipärija Haakoni abiellumine üksikema Mette-Marit Tjessem Høibyga, kelle poja Mariuse isa oli vangis istunud. 2001. aasta augustis aset leidnud kuninglikele pulmadele järgnes 2002. aastal Märtha Louise'i abiellumine.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?