TELEARVUSTUS | SEELIKUKÜTT VÕI SIIRAS TÜÜP? Austraalia strippar Justin Leo teeb teledebüüdi „Murtud südamete saares”. Kas näitsikud hammustavad tema mängud läbi?

Merilin Lutsar, 31. august 2024

Kui armastuse otsingutel tuleb telekaamerate ees end emotsionaalselt paljaks koorida ja eristada tunnetega mängivaid rahanäljas härraseid toredatest tüüpidest, on oodata korralikku keeristormi. Teledebüüdi Austraalia tõsielusaates „Murtud südamete saar“ teeb ka eestlastele tuttav kurikuulus Justin Leo. Näib, et Austraalia strippar pole oma seelikuküti mainest lahti saanud, kuid kas ta suudab end tõestada tõelise romantikuna?

„Murtud südamete saare“ viimase hooaja avaepisood algab nagu kiirrong ilma piduriteta – täis draamat, intriige ja manipulatsiooni. Avakaadris näeb bikiinides seksikaid naisi hullamas merevees, kellel on kõrini tunnetega mängivatest seelikuküttidest. Nad on otsustanud tulla vabatahtlikult saatesse, kus poolte meeste eesmärgiks on nendega mängida, et auhinnaraha koju viia ja südamed purustada. Juba hea algus!

See ei ole tavaline romantiline telesõu, vaid labürint täis lõkse ja meeste säravvalgeid naeratusi, mille taga võivad peituda ootamatud pettumused. Naiste ees seisab keeruline ülesanne: avastada, kes meestest on tegelikult tõelise armastuse otsinguil ja kes on lihtsalt seelikukütt, valmis oma auhinda realiseerima. Mängus on ka rahaline auhind, mis muudab panused veelgi kõrgemaks.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?