Kadri Tali oma kallimast: mul on tunne, et sel korral võitsin jackpot'i

Anete Tolli, 5. september 2024

Nädalavahetusel Estonias toimunud pidulikku galat väisas teiste seas ka muusikamanager ja poliitik Kadri Tali (52), kes poseeris punasel vaibal koos kaaslasega – korvpallitreener Howard Frieriga (48). Tali tunnistab Õhtulehele, et Howard on tema jaoks täielik jackpot! Nimelt on nüüd kellega kirglikke kultuuri -ja sporditeemalisi debatte pidada. 

See ei ole esimene kord, kui paar koos avalikkuse ees on. Maikuus Estonias toimunud esietendusel poseerisid Kadri Tali ja Howard Frier samuti koos. Tol korral ütles Kadri Õhtulehele, et nad on head sõbrad. Sotsiaalmeediast on näha, et paar veedab ka vaba aega koos ning Kadri on postitanud ühiseid pilte.

Tali ütleb Õhtulehele, et kinkis endale 50. sünnipäevaks lubaduse oma suhteid vaid enda teada hoida. „Ma ei tee seda selleks, et saladust hoida, vaid lihtsalt, et endale rahu kinkida. Samas olen elus ja töös Põhjamaade Sümfooniaorkestri ühe loojana pidanud hästi oluliseks avatust ja riigikogu liikmena seda põhimõtet järginud,“ tõdeb ta, kuid kergitab siiski veidi saladuseloori.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?