TÄNAVU SUURIM KOONDAMINE: hundipassi saab 168 kasiinotöötajat, ei päästa ka Playboy jänku kõrvad

Marvel Riik, 5. september 2024

Koroonapandeemia ajal suure hoo sisse saanud veebikasiino OÜ Studioworks sulgeb uksed. Otsustavaks sai siinne elukallidus. Tänavu on see suurim koondamine, mille tõttu tuleb uut tööd otsima hakata 168 inimesel, ka seksikateks Playboy jänkudeks riietunud diileritel.

Kuna osaühing Studioworks plaanib töölt vabastada hulga inimesi, mis tähendab kollektiivset koondamist, tuleb ettevõtte juhtidel oma plaanidest teavitada ka töötukassat. Seda on tehtud. „Plaanitakse koondada 168 inimest, põhjuseks ettevõtte likvideerimine,“ ütleb töötukassa pressiesindaja Lauri Kool. „Kollektiivsetest koondamistest on see sel aastal seni suurim.“

Alates 2018. aastast on Studioworksi nime all arendatud veebikasiinot, mis pakub otse-eetris diileri stuudioteenust. Selle eesotsas on ainsa juhatuse liikmena 57aastane Peter Kennet Tulemo. Eesti tööportaalides ja ettevõtte enda lehekülgedel leiab varasemaid töökuulutusi, millega on otsitud peamiselt just kaamera ette erinevate hasartmängude juhte. Ettevõtte sotsiaalkanalites on töötamist reklaaminud enamasti verinoored naised. 2020. aastal sai veebikasiino muuhulgas esimese ja ainsana loa pakkuda Euroopas mängulaudu Playboy kaubamärgiga, kus diiler on kostümeeritud seksikaks jänkuks. Veel 2024. aasta juuni ja juuli töökuulutuse järgi pakuti sellise töö tegijale brutopalka (kuni) 1700 eurot.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?