RAHA PANEB RATTAD KÄIMA! Ärimehed näitlemisest filmis „Jan Uuspõld läheb koju“: summadest me ei räägi

Anna-Maria Veidemann-Makko, Anete Tolli, Timofei Sarap, 5. september 2024

„Kes teab, äkki pärast seda filmi saan ka Hollywoodist kutse. Loodan siiski, et see roll mul liiga piinlikult välja ei kukkunud,“ lõõbib ärimees Joakim Helenius, kes sai rolli filmis „Jan Uuspõld läheb koju“. Sotsiaalmeedias ringlevad pildid, kuidas Andres Maimik ja Rain Tolk Eesti tippärimeestega Jan Uuspõllu filmi purki saamist tähistavad. Rain Tolk kinnitab, et toredaid ärimehi, kes õla alla panid, oli veelgi.

„Jan Uuspõld läheb koju“ on purgis, juubeldas ärimees Raivo Hein oma Instagrami story'sse tehtud postituses, kus poseerib filmi stsenaristide-režissööride duo Rain Tolgi ja Andres Maimikuga. Samuti tegi ta selfie koos Jan Uuspõlluga. „Peaosaline Uuspõld palus pilti kaasnäitlejal Heinalt,“ teatas Raivo story’s, kus oli näha, et võtetel oli kaasas ka Heina abikaasa.

Sotsiaalmeedias ringlevad veel pildid, kus koos Tolgi ja Maimikuga istuvad restoranis tähistamiseks ümber laua tõelised korüfeed Raivo Hein, Neinar Seli, Joakim Helenius ja Indrek Rahumaa. Pole mingi saladus, et raha neil meestel on ja nad avasid kunsti heaks oma rahakotirauad. Kas selle eest saadi tasuks filmis ka rollike endale või mõnele lähedasele?

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?