SUURÄRIMEES VÕI TÜHIKARGAJA? Luksust armastava Indrek Rahumaa Eesti ärides valitseb anarhia

Nils Niitra, 18. september 2024

Aastaid esitamata majandusaasta aruanded, kustutamishoiatused ja varjusurmas firmad tekitavad küsimuse, kas Indrek Rahumaa ärisid varitseb teine suur krahh? Õhtuleht vaatles, kas ja mis seal tegelikult peitub, kas tegu on lihtsalt elukunstniku või tõsise ettevõtjaga?

2018. aastal võttis Indrek Rahumaa Äripäeva ajakirjaniku Marge Ugezene vastu Londoni Belgravia linnaosas, millel on maailma ühe kallima linnaosa kuulsus. Ta üüris siis Kensingtoni paleest paarikümneminutilise autosõidu kaugusel kolmekorruselist kuue magamistoaga korterit, mille eest tuli avalike andmete põhjal maksta 14 000 eurot nädalas. Rahumaa käsutuses oli ka ülirikkust sümboliseeriv luksusauto Rolls-Royce Phantom ning mõistagi autojuht. Artiklis tuli juttu, kuidas „nullindate“ lõpu majanduskriisis läbi kärsanud Rahumaa on alustanud taas teekonda tippu. Mees rääkis muuhulgas kavast värvata oma pesubrändide reklaamimiseks Hollywoodi staare.

Ent juba 2019. aastal, kui Rahumaa rühkis tagasi tippu, pani kohtutäitur sundmüüki tema Tallinna Vanalinnas Laial tänaval asuva 218ruutmeetrise korteri. Seepeale maksis mees võla ära ja müük peatati. Ja üldse mitte ammu, 2021. aastal kuulutati välja tema naftafirma Selena Oil & Gas Holding AB pankrot.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?