Sõudelegend Leonid Gulov veab ägedalt Narva spordielu – vajadusel suhtleb neljas keeles

Rasmus Voolaid, Narva, 25. september 2024

Ateena olümpial koos Tõnu Endreksoniga neljandaks tulnud endine tippsõudja Leonid Gulov on viimased 16 aastat vapralt edendanud Narva spordielu. Eelmisel nädalal töötas ta end rihmaks, kui korraldas jäähoki kontinentaalkarika I ringi B-grupi turniiri, mille Narva PSK lõpetas kolmandana. Õhtuleht kohtus Guloviga pühapäeva õhtul Narva Paemurru spordikoolis ja uuris, kuidas legendi elu läheb.

Kuidas turniiriga rahule jääd?
Ametlik aruanne tuleb natuke hiljem, aga suuliselt oleme saanud head tagasisidet. Kõik on olnud korras. Ametnikud rahvusvahelisest alaliidust on terve nädala öelnud, et kõik on super. Olen väga tänulik kogu meie korraldustiimile ja vabatahtlikele – üksinda ei saa midagi sellist teha.

Kui keeruline oli sellist turniiri korraldada?
Oleme korraldanud koondistele MMe – nii meestele, U20 kui ka U18 koondisele. Seal oleme pidanud lihtsalt areeni ette valmistama ja teised asjad on jäähokiliit ära korraldanud. Praegu on algusest lõpuni teinud spordikool. Kõik algas avaldusest, siis sõit Bratislavasse, kus tegime esitluse. Saime korraldusõiguse ja juunis algas juba reaalne töö.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?