FOTOD | 18 AASTAT TELETÖÖD! Liis Lusmägi: olen muutunud küpsemaks, noorena olin heas mõttes uljam

Liisa Mugra, 24. august 2024

„Ma tunnen, et erinevad saateformaadid on mind hästi palju õpetanud – olema küpsem ja professionaalsem,“ jutustab teleajakirjanik Liis Lusmägi, kel täitus äsja 18 aastat tele-eetris. Algusajale vaatab Liis tagasi suuretänutundega ja tuleviku ees hoiab ta avatud meelt.

„Kõlab tegelikult uskumatult, et juba 18 aastat on täis saanud. See on olnud ühelt poolt pikk, teisalt jällegi lühike aeg,“ jutustab Liis.

See oli aastal 2006, kui Liis esimest korda tele-eetrisse läks. Ta oli siis Postimehe ajakirjanik ning Raivo Suviste tegi talle ja Andri Maimetsale mõneti ootamatu ettepaneku – teha TV3s otselülitusi Pärnust. „See oli lihtsalt nii mega. Olla laupäevaõhtul otse-eetris suvepealinnast, kuhu tuli kokku meeletult rahvast. Meie saade oli koos live-publikuga, nad olid sealsamas meie ümber. Igal õhtul esines Pärnu kuursaalis ka mõni ansambel ja inimesed tantsisid. See sündis siin ja kohe ning oli tõeline melu, täis igasuguseid ootamatusi. Sa võisid ju planeerida üht, aga samas teadsid, et otse-eetris võib juhtuda ükskõik mida,“ meenutab Liis. 

Ta lisab: „See oli ka näiteks aeg, kus Vanilla Ninja oli Saksamaal parasjagu väga populaarne. Nad said meie ühte saatesse tulla ja mäletan, kuidas meil oli Andriga raske rahvamassist neile ligi pääseda, et intervjuud teha.“ 

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?