KLEIDIGALERII | Peaministri kaasal Evelin Orasel on oma lemmikdisainer: ta on tõeline võlur, kellega meil on imeline sünergia

Anna-Maria Veidemann-Makko, 29. august 2024

Peaminister Kristen Michali elukaaslane Evelin Oras on pidulikel vastuvõttudel paistnud silma julge, värvika ja mängulise stiiliga. Viimastel aastatel on Evelin usaldanud peamiselt ühe tippdisaineri kätt ja maitset.

Kui vaadata peaminister Evelini Orase moemänge aastate lõikes, on viimasel viiel aastal olnud tema selgeks lemmikdisaineriks Liisi Eesmaa. Viimane on teinud Evelinile kõik esindusürituste õhtukleidid. Kuid enne Liisiga tutvumist kandis Evelin ka teiste tippdisainerite loomingut. „Mul on imelisi kleite ka Riina Põldroosi ja Lilli Jahilo loomingust. Aga siis, kui neid vastuvõtul kandsin, olid veel tööl karmid etiketigurud ja ise olin ka alles isikuna kujunemas. Nii et need olid pigem turvalised ja klassikalisemad valikud. Tutvumine Liisi Eesmaaga 2019 aastal tõi mu ellu võluri, kes ainult ei disaini kleiti, vaid vaatab otsa kogu tervikule ja temaga koos sünnib lugu,“ kommenteerib Evelin.

Eesti Vabariigi 102. aastapäeva presidendi vastuvõtt. (Erlend Štaub)
Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?