Eetrisse naasev Gert Kullamäe: kevadine rünnak tegi mulle haiget

Rasmus Voolaid, 29. august 2024

Veebruarikuus lahvatas Eesti korvpalliväljal pomm, kui Pärnu Sadama peatreener Gert Kullamäe sai taskuhäälingus „Pihtas põhjas“ öeldu eest 1000 eurot trahvi. See viis saate eetrist kadumiseni. Pooleaastase vaikuse lõpetas Kullamäe alles nüüd intervjuuga Õhtulehele.

Kullamäe võttis saates teravalt ette Pärnu ja Kalev/Cramo 30. jaanuari mängu lõpusekundid. Pärnu kahjuks vilistati viga ning Kregor Hermet tõi vabaviskejoonelt Kalevile 78 : 77 võidu. Pärnu treeneri monoloog oli pikk ja vürtsikas, millega ta andis irooniliselt mõista, et kohtunikud eksisid selgelt Kalevi kasuks.

Nii tekkis meedias sõda, kus ühel pool Kullamäe ja saate toetajad ning teisel Eesti korvpalliliidu juhatuse liige Atso Matsalu, kes endise tippkohtunikuna kaitses oma tsunfti. Kullamäe jätkas küll Pärnu meeskonna vedajana, ent saade läks pikemale pausile. Tähelepanelikud korvpallisõbrad on kindlasti märganud, et varem meediasse soojalt suhtunud treeneri sõnavõtud muutusid napiks ja pealiskaudseks. Pikematest intervjuudest – isegi mängujärgsetest – Kullamäe loobus.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?