TELEARVUSTUS | Värske tõsielusaate „Mida Mallukat!“ esimeses osas näeb Eesti esiblogija igapäevaelu, pisaraid ja... Brigitte Susanne Hunti!

Katharina Toomemets, 29. august 2024

Eesti populaarseim blogija Mallukas on naine, kes ei häbene midagi välja öelda ega ühtki tahku oma elust näidata. Nüüd on kõigil võimalus piiluda tuhandete lemmikblogija ja kindlasti ka tuhandete vihatuima Eesti kuulsuse elu telgitagustesse tema värske saate „Mida Mallukat!“ vahendusel.

„Mallukas on tagasi! Eesti üks edukaim suunamudija ja kõige loetum blogija nööbib end vaatajate ees lahti. Näeme, kuidas ta elab oma hunnitut elukest ja künnab tööpõldu ning saame osa kurikuulsatest „Salajuttude“ vestlusõhtutest. Kuidas on end siiski võimalik priskelt ära elatada vaid suunamudimisest – ehk saab seegi müsteerium vastuse. Tulemata ei jää ka skandaalid, sest skandaalid armastavad Mallukat.” Nii lubab Go3, mille eetrisse saade jõudis, reklaam.

Ütlen ausalt, et erilisi ootusi mul saatele alguses pole, sest olen nagunii Malluka jälgija ja mulle tundub, et ilmselt ei näe saates eriti midagi, mida ta ise oma blogis või sotsiaalmeedias juba kajastanud pole. Küll aga läheb saade kohe hooga käima, kui näidatakse, kuidas Mallu oma kolme lapsega autos sõidab. Lende teatab ühel hetkel tagaistmelt: „Täna joome siis Laua viina!“ mispeale Mallu naerma puhkeb ja kõrvalistuja kohal istuv Mari täiendab õe öeldut: „Täpselt nagu issi joob iga päev!“ Mallu eksabikaasa ja laste isa Kardo kommentaari küll sellisele teadaandele lisatud pole, kuid eks arvata võib, et lapsesuu seal nalja viskab. Mis teha, see paneb tõesti naeru kihistama. Võib-olla võtavad lastetud inimesed seda tõe pähe, kuid lapsevanemad saavad kindlasti aru, et laste fantaasia on ikka piiritu.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?