ÕL VIDEO | KUULUS TIKTOKIS | Krispoiss: jälgijad vaatasid isegi seda, kuidas ma viieteisttunnises otseülekandes magama jäin

Geidi Raud, Video: Karol Kaldoja, 12. september 2023

Oma TikToki kontole 37 500 jälgijat ja videotele 1,7 miljonit meeldimist kogunud Kris (22) ehk Krispoiss ei taha tuntuse tõttu oma perekonnanimegi avalikustada. Fännidele ütleb ta teinekord, et tema pärisnimi on Leonhard. Ja seda ausal põhjusel – tänaval teda kohtavad väikesed austajad ei laseks Krisil hea meelega üksi koduukseni kõndida ja sealt siseneda.

Kris supleb fännide jäägitus tähelepanus ja ujumiskumme on tal mitu: TikToki elulise sisuga sketšid, pikemad ja sisukamad YouTube'i videod, alustatud, ent ära vajunud räpikarjäär ning edukas Discordi kogukond.

TikTokis on ta pannile hauduma pannud eestlased, ja seda omas mahlas. Näiteks naljatleb ta ühes klipis selle üle, kuidas reageerivad Eesti ja välismaa emad sellele, kui poeg lööb mänguväljakul pea ära. Kui teistes riikides võetakse kohe ette käik arsti juurde, siis siin teatab ema: „Ise sa ronisid sinna mänguväljakule, valuta vastu lihtsalt!“ Videot on vaadatud 91 000 korda ja meeldivaks on selle märkinud 10 200 inimest.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?