Mihhail Kõlvart tänas ja kiitis võidukõnes konkurenti Tanel Kiike: kui paneme meie potentsiaalid kokku, tekib tugev ühtne erakond!

Keit Paju, Marvel Riik, 12. september 2023

Keskerakond valis uueks esimeheks Mihhail Kõlvarti. Ta edastas oma konkurenti, Tanel Kiike, 54 häälega. Kõlvart tõdes lõpukõnes, et paljud ootasid teist valimistulemust, kuid ta kinnitas, et tema soov on edasi minna ühtse erakonnana.

„Ma tahan teile öelda, et teie olete minu jaoks samamoodi mitte ainutl erakonnakaaslased, vaid ka minu sõbrad,“ pöördus Kõlvart keskerakondlaste poole. „Tegelikult tänu sellele, et see konkurents (Kiigega - toim.) tekkis, ma usun, et me saime tugevamaks. Ma tahan tänada Tanelit. ma olen kindel, et Tanelil on väga suur perspektiiv. Numbrid näitasid seda, et žansid olid võrdsed. Aga nüüd paneme kaks potentsiaali kokku ja sellest tekib tugev ühtne erakond!“ vaatas Kõlvart positiivselt tuleviku poole. See mõte pälvis saalis ka kõva aplausi.

Kõlvart jätkas kõnes Kiige kiidulaulu. „Võituskunstidest ma tean, kui sul on tugev partner, siis ka sina arened ja muutud tugevamaks. Aitäh, Tanel. Meil oli soliidne konkurents ja me suutsime näidata erakonnale, et meil on väga suur potentsiaal. Lähme edasi koos,“ näitas Kõlvart väga selgelt, et vastandumine ja leerid erakonna sees peavad lõppema.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?