PÕHJA-TALLINNAS TAPETI MEES! Naabrimemm: „Mõrvar tuli konkreetselt talle järele!“

Valeria Filippova, 12. september 2023

Põhja-Tallinnas asuval Uus-Maleva tänaval valitseb esmaspäeva lõunal rauge vaikelu. Ehitajad teevad tööd, päikeseprillidega naine jalutab koeraga ning maas lebavad õllepudelid. Vaid seitsmenda maja õuel on lood teisiti – sinna kogunenud rahutud vanaprouad räägivad laibast, mis leiti nende majast kõigest kaks päeva tagasi.

Laupäeva õhtul anti politseile teada, et Põhja-Tallinnas leiti korterist vägivallatundemärkidega meesterahva surnukeha. Esmaspäeval Uus-Maleva tänavale jõudes ei reeda miski, et kõigest kaks päeva tagasi avastati siit kellegi surnukeha. Kõige valjemat häält teeb tänaval lehepuhur. Kuid lähenedes vanale ühiselamule hakkab vaatepilt muutuma. Maja ees vohab kõrge umbrohi, mida pole pikemat aega niidetud. Mitme korteri aknad on kinni teibitud ning kellegi riided kuivavad rõdul – justkui oleks toimunud ajarännak Nõukogude Liitu.

Maja ette on kogunenud hulk vene keelt kõnelevaid memmesid, kes omavahel millestki suure õhinaga jutustavad. „Ta oli nii noor, kõigest 37aastane,“ kirjeldab üks memm tapetud meest. „Vaatamata sellele, et ta elas täiesti üksi, oli ta väga sõbralik, avameelne ja tore. Mingi joodik või narkomaan ta kindlasti ei olnud!“

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?