PILTUUDIS KESKERAKONNA KONGRESSILT: Siret Kotka on uue kihlatuga lapseootel!

Anna-Maria Veidemann-Makko, 12. september 2023

Tähelepanelikud vaatlejad märkasid pühapäeval Paides toimuval Keskerakonna erakorralise kongressil hümni laulmise ajal, et Mihhail Kõlvartit toetav Siret Kotka muidu piitspeenike piht on silmanähtavalt kosunud, mida rõhutas ka puuderroosa ampiirlõikeline kleit. Kotka kinnitab Õhtulehele, et talle on põhjust lapseootuse puhul õnne soovida!

Siret Kotka (37) on hoidunud pärast märtsikuus toimunud riigikogu valimisi madalat profiili. Kotka ei osutunud Keskerakonna ridades valituks riigikokku ning oli mitu kuud pildilt kadunud. Korraks näitas Siret end Mihhail Kõlvarti pressikonverentsil varasuvel ning kui nüüd Paides toimuval kongressil avalikkuse ette astus, oli selge, et Sireti elus on aset leidnud rõõmsad sündmused. „Vastab tõele, et olen lapseootel, kuid rohkem kommentaare praegu ei anna,“ kinnitab Kotka Õhtulehele.

Juba detsembris Naistelehele antud intervjuus tõdes Kotka, et sooviks oma kihlatu Indrek Grusdamiga ka last saada: „Jah, see on tulnud jutuks meil ja kuna minu vanus on veel selline, et võiks veel ühe lapse saada. Olemegi nii otsustanud, et kui universum peaks meile selle inglikese saatma, siis me ta suure tänutundega ka vastu võtame. Kindlasti oleksin siis lapsega mõni kuu rohkem kodusem, kui olin Morganiga,“ arutles Siret.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?