GALERII | STAARID VÕISTLUSTULES! Vaata, kuidas trotsisid Ironmani katsumust tuntud inimesed. Luisa Rõivas kostitas abikaasat finišis kosutava musiga

Anna-Maria Veidemann-Makko, Fotod: Remo Tõnismäe, Arabella Valtin, 27. august 2024

Rahandusminister Jürgen Ligi, näitlejad Raivo E. Tamm ja Elina Pähklimägi ning ekspoliitik Taavi Rõivas panevad täna Ironmanil oma võimed proovile. Suur osa täna hommikul startinud tuntud harrastussportlasi on praeguseks finišeerunud!

Elina Pähklimägi, kes on viimastel aastatel nakatunud triatlonipisikuga, tegi läbi poolpikka triatloni distantsi, nagu ka Raivo E. Tamm. Laupäeval elasid mõlemad raja ääres kaasa ka esimesel päeval võistlustules olnutele. Oma vanuseklassis läks tegusid tegema raudmehest rahandusminister Jürgen Ligi. Rajal on ka head sõbrad Taavi Rõivas ja Kalle Palling.

Raivo E. Tamm jäi oma sooritusega Ironmani poolmaratoni disatantsil rahule, sest on suutnud teha stabiilseid tulemusi läbi aegade „Kui vaadata oma kaheksa poolpika Ironmani ajalugu, siis polegi midagi drastilist – aastal 2017 oli Otepääl esimese aeg oli 06.45.17, eile 06.45.18. Vahepeal on ajad kõikunud 06.12-st 06.34-ni, seega võib märgata päris head stabiilsust. Ujumine oli seekord oodatust kiirem, ilmselt tänu pikalt madalas vees kahlamisele nii minnes kui väljudes, ratas tugeva vastutuulega veidi pikem ajaliselt, jooks ka pärast raske ja kestis veidi kauem. Aga pea veerand tundi kogu lõppajast olen veetnud kahes vahetusalas, kuna olen aeglase tempoga mitte ainult võistlustrassil, vaid vahetan ka oma ratta- ja jooksukingi pikaldaselt, sokke korralikult sättides ja ka äraantavaid asju kotti korralikult pakkides jne. See kõik võttis aega,“ analüüsis näitleja.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?